szerelmesnek lenni egy képbe, ami mögül kilépett az alak
ezen a képen egy lovas van
eltakarja a fákat és a
fák is őt. nem érezni nem
lehet látni tőlük vagy tőle
az erdőt. ezen a képen
egy nő van kalapban
testét kimetszette az idő.
ezen a képen minden úgy
van ahogy lehet tehát nincs
ott itt hull az eső.