Vonal
középhullám, utazás, hajnal
otthon, kendő a szemen,
hátsó ajtón kilökve állok,
olyan, mint a szerelem
hangok. csak tudnám honnan jönnek?
csak azt tudnám, hogy miért?
ki akar ennyire szólni hozzám,
ki tolja elém életét?
miből gondolja, hogy megértem?
ki lehetek én neki?
nincs hozzá közelebb álló,
aki jobban értheti?
néz. éppen most kel fel a földről.
erős, szelíd, még szédeleg.
lénye több világ szövedéke
és kivillanó idegek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.