Levél Lídiától
Nem látta senki ezt a Lídiát!
Nem tudom, lesz-e, aki így lát?
Kapcsolatunk szavakat szavakban old.
Eddig ki ezt, másik amazt tudta.
Most ijesztően vonzó lett magamnak Lídia.
Általad ismerkedem velem,
néha legközelebbiig osonva szeretem.
Máskor ijeszt a tilos.
Szorongok, ahogy a bűnös se!
Igazi majdnem!
Önlenyűgöző kitörés-mese.
Általmentem, tapasztaltam,
szerelemért kereszten viszem magam.
Vele elérhetem a mérhetetlenséget?
Kislányos íráskényszer?
Minden határom féltem.
A valóság-pecsét rám zuhan,
nem vagyok beteg, eddig jutottam.
Riadt vagyok, érteni szeretnélek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.