néha plafonig ugrik a tesztoszteronszintem.
acélos ököllel vágok a falba. a ház oldalán
szőrök nőnek. minden szálon ferde kereszt
lóg szakáll nélküli krisztusképpel. piros nyúl-
szemek merednek vissza rám. albínó lett
már a halál is. álszent, sápadt arcú android.