Piros lábnyomok
Koppant a „következő vásárló”
rudacska.
A futószalagon.
Mögé ültem.
Jobbra-balra pislogtam.
Klattyogott a pénztárgép.
Egy nő megfogott,
átcsúsztatott a fekete plasztikon.
Kihúzta a nyelvem,
belepréselte a kis fekete gépbe.
Átvilágított, meglökött.
A bevásárlókocsiba buktam.
A szürke rács hideg volt.
Arcom steppelt párnára hasonlított.
Pár vércsepp plattyant a földön.
Feltápászkodtam.
Taszigáltak, elbuktam.
Kint havazott.
Az orrom csöpögött.
Valaki felkiáltott:
- Jé, piros hó esik!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.