Tűz a nap szinte éget,
Ez jelent a télnek véget.
Átjár mindent újra az élet,
Látogatják sokan a város-szélet,
Hol az erdő megtelt madárfüttyel,
S a fák borítva vannak rüggyel.
Friss levegőn pezsdül a vér,
Mit ellustított a hosszú tél.
Több a jókedv, forróbb a szerelem,
Itt a tavasz!Szeretem!