Okos vagy haver
okos vagy haver
és megtanultad a leckéidet mind
kapásból vágod azt
amit én nem fogok soha
vagy talán
nagyon nem is akarok
illő szavakat használsz
szép összetett mondatokat
minden precízen a helyén
ahogy kell
az mindegy is
hogy ki érti
én meg itt küszködöm
le kell másznom a pincébe a szavakért
vagy fel a padlásra egészen az égig
mindkét hely ijesztő éjféltájt
de ne félj
én nem hagynám ki soha
nekem való móka ez haver
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.