Egy mosolyért
Lennék folyóban csónak a víz alatt,
templomban oltár, mit lepel eltakart,
száműzve kóborló királyfi,
gyönge madár, mire ölyv vadászik.
Némán a Holdon májusi éjszakán
fátyolba bújnék. Halkan a föld alá
magnak lehullnék, s őszi réten
egy pici láng elaludna szépen.
Volnék a Windows ablaka villogón,
görgő egérben, csőr a Linux logón,
vágás a BMW-keréken,
párizsi nő -ma- pucér fenékkel.
Hívnám az istent, megvan a száma már,
"Mennyből az angyal" jelzi az úr szavát
új telcsimen, s írnék a pubban
kurva modern sorokat - ha hagynak.
Lennék a minden, senki se látna tán.
Lennék a lelked. Lusta halál után
morzsákat ennék enyhe szélben...
Kedvesem, írj! Ide küld a mailed:
agi@email.hu
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.