lektûr hidegebb napokra
a halál kivonult idegenbe
Európából kifele
ment, ment,
mint kortárs kalandor kifele
elnyargalt innen messzire
bolgár útlevéllel a zsebében
a mongol pusztákra ment
vagy másik vidékre ment
nem mondott semmit csak elhúzott
a sáros kuzinoktól se búcsúzott
elvitt minden egyszerűséget és örömöt
nem hagyott semmilyen fogódzót
szívükhöz nyúlnak a szorongók
hidegebb korszakok jönnek
és a sebeit féltő egyre gyámoltalanabb lesz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.