talán megbocsátható egy ilyen vén szamárnak
ha még elbolondozgatom itt
mondta Élő Klasszikus a miniszternek
amikor az köszöntötte őt és fiatal nejét
akivel a Playboy fotózta
a miniszter felragyogott és a testőrére nézett
láttad mennyire tisztel "hát ilyen fiú vagyok én?"
de tévedett
a mosolygó költő valójában lesajnálta őt és éber tekintettel
raktározta el mindezt hogy majd megírja
csak közben
meghalt