(amíg a sivatag)
olyanná vált ő is na persze nem tudom
isten lába között tenyérnyi mélyedés
pontosabb látlelet nem készült azóta
nem izgatja semmi vagy csak nagyon kevés
ezért kellett élni vagy talán ezekért
volt néhány pillanat ami épp adva volt
a reggeli napfény az este húgyszaga
néhány cigaretta nőhiány piabolt
pokolra kell menni akinek van pokol
halálos betegség de miért nem éget
kétszáz év túl sok is ehhez a semmihez
egyedüli példány na ebből elég lett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.