Kereslek elveszett lelkem
Hetek, lehetetlen sebessen telnek,
Egyre nehezebb szerelmemnek.
Kedvesem gyere e hetekbe,
Tedd kezed kezembe!
Engedj nekem, engedj szeretnem,
Ne kelljen Kedvesem felednem.
Felednem keserves lenne,
Lelkem teljesen elrepedne.
Lehessen egy percre szemedben szemem,
Egyetlen percre szeress, szeress velem.
Engedj be, engedj lelkedbe,
Ne legyek remete lelkembe.
Epedve szereztem e verset,
Keresek egy elveszett lelket.
Keresett lelkem jelentkezz!
Szemben leszek, el ne feledkezz.
Ezzel fejezem be versem,
Elnyerte lelked lelkem.
Engem egyszer versel temetnek,
Benne ez lesz: Szeretlek.
2003.11.08.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.