Vak orgonista (jav.)
A kottafej fekete.
A papírlap fehér.
Milyen színű a zene?
Milyen színű a fény?
A vér sós, ragacsos.
Hang harap beléd, fáj.
Ilyen a vörös szín.
Billentyűn vibrál a sors,
Gyászom reád talál.
Álmom, életem kín.
Nem tudom, amit te tudsz.
Tapintom a világot.
Te magadtól boldogulsz.
Én boldogan orgonálok.
A hangokon ragyogok.
Szívem sikoltva repes.
A kották fejemben színesek.
Nem itt, az égben vagyok.
Látom: nekem int az Isten.
Jöjj, itt orgonaszó minden!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.