Fintor úr válságelmélete (javított)
Üss vagy fuss, ha nem haladsz!
Ma a koldusnak nem adsz!
Gondoskodik magáról a csóresz!
Nézd: hogy dől a belőle a szesz!
Fintor úr, utazz autón! Vonaton
majd akkor ha jól megy!
Nyaralni minek - mindenütt nyár van -
dinnyére fagyizni itthon is lehet!
A gyerek drogozni jár, mert kell
a szórakozás, jobb, mint a mozijegy,
dolgozzon ki adót fizetni megveszett.
Ugye jó így! Boldog vagyok, hogy egy
bank se ment tönkre, a hitelt kapom,
Európa velem, a Kormány a helyén,
munkám nincs, de van holnapom!
Ha utolér a válság, figyelem, hogy int
le autót a csöves. És talpra esek megint.
Éltet a hit! Annyira jó minden itt!
Szerencsém lesz! Esetleg nem?
Azt mondják: magadra vess?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.