Befejezetlen pillanatkép
Ma tutajos telefont kaptam,
hangja mint egy emlék, álom,
(tudod, amitől bekattan)
amiről hitették, hogy megtalálom.
Azonban szarka cserregett reggel,
nem dalolt szerelmes fülemüle,
nem véletlen, hogy a kaland
máglyát nem gyújtott ma se.
Hiába utaztam, nincs az a hotel,
hol a szomszéd szobában vár…
Minden ismétlés, minden szerelembazár.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.