Hajnali alakzatok
Koponya gerinc végtagok
szív ritmus zavar gépezetből
kihullott csavar a Moszkva téren
éppen háromnegyed hét
a szárazföldi gyalogság
rám szegezi fegyverét
görcsben az állok kitámaszt
a hajnal cappuccino csokis
egy cukorral habbal utat keres
belém az öröm bulvármosoly
figyel szememmel töröm
lapokra hullik szét a létbetét
itt a tétlen és vakbuzgó
önkéntesek különböző
stratégiai pontokra hívnak
nem megyek - jó ez a nyelv
nekem elég ez a város
leértékelés házhely erdővel
határos állatmenhely
koponya gerinc végtagok
háromnegyed hét a szemetes
mellett Lajos felvacog
ki nem aludt szégyen
a valóság kopik a szemében
igen ma van egy százasom olcsó
asztali borra nem időzök többet
mint illenék 'úgy egyébként' gondján
téblábol a vizelet
míg bárgyú mosollyal elereszti
lassan csurog le combján
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.