Cseppekbõl a Világ
Cseppekből állítod össze a Világod,
mert fáj a ma, és titkos a holnap,
gondolod jó, ami jó volt egykor:
egy csepp könny, és sokk csepp bor.
Mert hiába próbálod, hiába akartad,
akadály gátat szül, hát iszol egy kortyot.
Cseppekből állítod össze a Világod,
öröm ha cseppen, mézes az ajkad,
boldog perc szalad, kezed nem int,
nyírfák bólogatnak, hazaindulsz megint.
Kulcsod csörren, az ágy megismer,
szerelmesed helyett melléd sóhajod hever.
Cseppekből állítod össze a Világod,
ma volt egy, a tegnap mellé,
csepegnek napjaid, lám megy le a nap,
írnál egy levelet, küldenél egy csókot!
Gondoltad eddig tart, s meddig, ki hinné?
Virtuális Világban virtuális szerelem vagy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.