kattog
Úgy rendezni...
sorra a mondatok
tengerijét ahogy évek alatt
földbe barázdált álmokat
sorra bejárni a hajtások mentén
sín-vonat-ablak
mind ugyanarról
bólogat innen a szó
bárhova tarthat
indul egy arcon üvegre
felhő érik a számon
sorra a mondat
mind ahogy elpereg
sorra bevárni amíg
vissza a gombolyag-
tájon a házfalak ágyak
mentén álmokat olvas
szótagol engem a mondat
hallgat a tegnap ahogy
sorközt lépnek a lombok
sorra a lim-lom
mind ahogy elpereg
évek alatt a vonatsín vagy
arcod az ablak elől
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.