Füsvénység
Duzzogd fel belém mérhetetlen golyvaorgiád,
Dörgölőzz istenhez a szájkosaras tükörben-
Dölyfös bíborüstököddel fend a jövőt: ide különben
Is csak roskadozni jársz.
Szignálj szivarszirmos bömböléssel csöppetegnyi hatalmat:
Vérpanírba mártott, szilikát betűrom halom-
Vulvaposztós rebelliód csak loncsos hímpép szorgalom,
Mely láthatatlanná kapargat.
Kend meg dereglyemázas álmaimat síkos öleléssel,
Titkon nyájas húrokat pendíts - szakad a prédahártya:
Zivatarcsíkos bőr ruhádat halmozd elkeseredett
Lendülettel - feslesz, arcod begyepesedett:
Öt hetet tölthetek miattad most a béna bárban,
pöfeteg golyóhordozók közt némi kínos szövevénnyel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.