Víz
Amikor előszőr érte egy vízcsepp
akkori puha bőrőmet, nem féltem
Ösztönszerűen eldöntöttem, hogy természetesen
kell nekem, mert szeretem életem
Mikor előszőr lemosta egy vízcsepp
testemről a koszt, megtisztultam
de mikor konfirmáltam, megtudtam
hogy a vízcsepp csak a külső koszt
mossa le, lelkem tisztátalan marad
Amikor az első vízcsepp folyt le arcomról
megtudtam, hogy mi a fájdalom
mert letörölhetném arcomról a vízcseppeket
de megmaradna lelkemben a
mosthatlan kosz: ember vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.