kiforgatott föld franciaországban
arthur rimbaud gödrét kiásták
pixelekben érzem a porózisom
legitimen veszek hedonista-tapaszt
alkoholos filcet este iszom
arthur rimbaud gödrét kiásták
a hamutartó két csikk-kukac óla
intercity-utas a graffiti zanza
charleville-ben még zöld volt a kóla
arthur rimbaud gödrét kiásták
térben fluoreszkál a szuvasodás
sivatag közepébe cölöpöt verek
emlékem négyévi kocsma-collage
arthur rimbaud gödrét kiásták
obszcén paktumot kötök minden tagban
képszakadás után a moziban várok
horgászok halált egy hűs patakban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Esõ, 2009. tavasz,