Te már nem vagy
– Ő meg nincs még,
Nem maradt más
– Csak sötétség.
Te sem voltál
– Most már mindegy.
És Ő lesz-e
– Ki mondja meg?
Lesz, vagy volt már
– Most épp nincsen.
Bárki mondja
– Én hogy higgyem?
Én csak várok
– Hátha jön még,
Velem marad
Egy csepp reménység.