Garbóprojekt
Ha a kezdődobás nem jön ki jól,
hivatkozz arra, hogy elakadt.
Soha ne érd be azzal, hogy félsiker,
van miből választanod, hát gyakorolj.
Tudd meg, hogy mit akar tőled a tökéletes,
ne félj a halottaidhoz igazodni.
Ha kiszemel magának egy vérrokon,
beszélj a higgadt parizer dialektusodban.
Ne hagyd, hogy elsodorjon a fölösleged,
a legkisebb ellenállás felé lépj.
Legyél kiismerhetetlen és magabiztos,
és ha szükség van rá, akkor kemény.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.