közös képet kaptam
mázolt kerettel
nekem ajándékoztad
romantikus hevületben
rágóval ragasztottam
a fűrészporos falra
a pókháló a sarokban
csak javított rajta
nem tagadtad meg
tőlem a szolgálatot
jutalmul egy estét
nálad mulathatok
fúrunk pár lyukat
a lemeszelt falba
szöget is dugunk
a téglába marva
nyalhatsz majd bélyeget
a képeslapomra
feladjuk együtt
ha eljutunk a csúcsra
üdvözletet küldünk
a nejednek végre
csokit is viszünk
kelenföld szívébe