Fohász a páternoszterekért
(v.ö. 2009.03.03. Papp Géza, net)
Sorra tűnnek el a páternoszterek
(Az új előírások ma tiltják)
Amit a haladás néha diktál
Praktikus unalom felé vezet.
Mindegy az ember szeret, nem szeret
valamit; ne vágyjon izgalomra!
Legyen jelene, de jövője, múltja
ne – csak bajjal jár a képzelet
A Vörösmarty téri ORI székház
A Moszkva téri Postapalota
A sajtóház a Blaha Lujza téren
Páternoszterről soros liftre vált át
- EU szabvány, modern kaloda -
S a kamaszok nem állnak benne kézen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.