-Csak õk hagynak el-
Parizerszínű ég,
rátelepszik a szívedre.
Lomhán és lázasan,
mintha ez volna utadnak vége.
Közben egyre keskenyebb körök
egy mindenhol rád nyíló határon,
mint a szorongás csúcsrajáratott dinamói,
tudatod poklában szándéktalanul forognak.
És már foszlik a szádban az angyalgyökér,
ahogy dolgozol magaddal gyönyörtelen.
Fel sem éred, hogy valami idegen évszak
jószándékod maradékából kivet.
Miközben egyre élesebb érzékeid
magaddal csomóznak össze,
mert hiába tart ez a nyúlékony keret
halottaid, csak ők hagynak el.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.