hogy most
összegeznem kellene valamit
ez vitathatatlan
csak a részek felismerésével vannak gondjaim
nem sok
tulajdonképpen úgy is vehetjük hogy semmi
a részeim mindig is egészként
viselkedtek bennem
akár a szélben a levegőé
de vehetném példának a parkok
szerelmespárjait is
a gondolataim
mint balta fokán az alvadt vér
betört ablak
és az ágyhuzat gyűrődései közé szóródott
aprópénz
tenyérlenyomatok a testen
a sok elhallgatott pofon
utótüzei
kertésznek készültem
de allergiás lettem a földre
azóta minden virág
láthatatlan
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.