Te vagy mindenem
Napsütéses éjszakan
Idegen, hideg tájakon
Mosolyog a nap nekem
Te vagy mindenem
Sötet van, fuj a szél
Szivem mégis remél.. remél..
A szerelem bennem újra él
Lelkem ismét remel.. remel..
Hegyekben, gyönyörű tájakon
Mosolyog a nap, a patak dalol
Szívemben csak te vagy és a hegyek
Nem tudnék másra gondolni
Bármennyire is akarom
Messze messze elutazok
Világ szerte hírt adok
Keresem a boldogságot
Egy nap, megismerlek
Azóta többé nem szenvedek
Csak mosolygok, élek, remélek
Neked köszönhetem, hogy újra élek
Nélküled életem puszta
Semmi mosoly, nincs mi viritsa
Mosolyod a napsütésem
Gyönyörű szép hegygerincen
Későn, éjjel te vagy csillagom
Mely irányít, reményre buzdít
Te vagy Tünderem
Te vagy mindenem
Te vagy szerelmem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.