Zálog
Szürke-fehéren csillog a fényben,
Hirdeti büszkén a nézetet.
Jó sokan elférnek ebben a testben,
Képtelen és kereső emberek.
Szürke-fehéren csillog a fényben.
Illatot árasztanak a falak.
Esteli kéken árad a légben,
Nincs menekülés orrba harap.
Szürke fehéren csillog a fényben.
Ifjúi szív álmod nagyokat.
Zörren a lift ajtó- bot koppan.
-És meglátja magát ősz öregen.
Szürke- fehéren izzik a fényben.
Elmaradoztak, csak ő maradt.
Szelleme most már szárnyal a széllel.
Nem tartják fogva a szürke falak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: nincs, nincs
Kötetben: nincs (nincs, nincs)
Kiadó: nincs