egy félszemű béka néz vissza
az üveg mögül elhanyagolt
környezetét néhány tücsök
köríti amelyeket szívesen
és kizárólag fogyaszt ujj
nyomására automatikusan
behorpad vizet hetente
alacsony élettartamú izzót
havonta igényel ausztráliából
származik amikor jóllakott
a szája szélesre húzódik
a feje két oldalán