bontod a napot
befűtöttél a kályhába
bekapcsoltad a tévét
és nem veszed fel a csörgő telefont
bontogatod az utolsó félórád
az utolsó perced
és az utolsó másodpercben rájössz
a kályha ki fog hűlni
a tévét kikapcsolja valaki
és ez
ez a kétségbeesett keresés is
el fog hallgatni veled