Egy lány arról álmodozik, hogy világítótoronyban fog lakni a tenger közepén, egy liftben, ami le-fel
(Halikának)
Világítorony romantik lány álmod
karcsúdad hossz világ középen lifttel
liftben lakószob polír stíl fabútor
egy gombnyom más emelet visz fel
Aranysárg whisky pancsolgat ujjbegy
falakat hullám ver ablakon megy le nap
sistereg jazz-lemez albumot kéz lapoz
fodrozód szemfátyol tekintet hull haboz
Liftakna bizsereg zizegve megy le-fel
pohárban jég kocc ujjbegy csúsz szájba
kéz lapoz lassúd pillen továzva
hullám nyal üvegen lemezen tű katt
Ég bútorhajlat elfolyó nap vörös
csiklandó erotik ahogyan megy le-fel
lejáró jazz-lemez katt-katt-katt whisky még
mindenség ejakul hullámver napfelkel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.