la bagatelle
írod. nem tudod mi lesz.
a neved se szereted. pedig
te találtad ki és nekünk
már így vagy olyan amilyen vagy.
el tudlak képzelni más névvel is
persze. ahogy te is el tudod képzelni
magad. talán még minket is.
számokkal jelölve egy vég-
telenített pályán. ahol
a kezdeteket nehéz kibogozni.
olykor téli álmot alszom és benne
néha mint most is verset
kezdek el írni. karácsony.
fekete. lett volna a címe. már éppen
formálódott amikor kinéztem.
látom az ablakon át. óriás pelyhekben
hó hull.
de csak arra az egy percre
amiben el is múlt a vers-
elő kedvem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.