Szuper ego
Kinek képzelem magam ? kinek képzelem magam. Én vagyok a keserűség koboldja a hazárdírozók gonosz őrangyala az ars poetica doctusa artus vivendi vagyok, bárki is az, meg a százfejű szentlélek a tizenkettőből egy tucat az alfa az ómega a kályha és a mosdó meg a törölköző. A napok romjai vagyok meg én vagyok minden cipő minden mérete a körzők nyoma a sötétség hona a jégmezők lovagja. Ott vagyok minden nyelvbotlásban a félrecsúszott nagykendőkben libbennek illanok sose tágítok. A szél ami a szoknyád alá néz a száztagú cigány zenekar a talp-alávaló a cintányéros cudar világ ura személyesen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.