A TITOK
Siker sok baráttal, akik csak
állandóan igent mondanak,
akik sosem szenvedtek, s nem
hoztak áldozatot a győzelemért.
Ők nem tudják amit te, hogy
csak saját magukra, kitartásukra,
elvárásaikra, teljesítményükre
figyeljenek, mert a nagyok titka, hogy
nem elmélkednek, nem bánkódnak,
egyszerűen csak győznek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.