A MAI BÓK
Én, ha téged megcsalnálak,
egy csúnya, csámpás lányt keresnék,
egy amolyan szalmavékonyt, tudod,
amelyik azt se tudja, melyik
irányban essen össze.
Egy olyat, akinek torz az arca,
érdes a bőre, mocskos a körme,
kisebb a melle, vékonyabb a szája,
kajlább a füle, zsírosabb a haja,
ápolatlanabb a foga, szóval érted,
hogy nagyjából rosszabb, mint te.
Éppen csak a szeme kék.
Én, ha téged megcsalnálak,
nem húznék magamra óvszert,
ő és én meztelen lennénk, semmi
pikáns műanyag, ez meseszép, de nem
folytatom, mert még rosszra gondolnál;
hát tessék, itt a mai bók, hogy
jobb vagy bármi kondomnál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.