Münchenben este lesz
Ferinek
A fehér város küldi most üdvözletét.
Itt messze van. Kávém hideg.
Kabát van rajtam épp ezért.
Hogy mondjam el? Nem fűtenek.
Az ablakon innen is, túl is sötét.
Kúszik felém. Nem enged el.
Más ez, mint ott, ahol te vagy.
Azt mondanád: menjél, babám.
Láss világot, csak el ne hagyj.
Hogy mondjam el? Te kellenél.
Vigyázni rám, ha fúj a szél.
Elengedtél. Most itt vagyok.
Sajnálkozva elhúzódnak
a kávéházi asztalok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.