írásbeliség napjainkban
oda van írva a falra krétával
ha már beszélni se akar akkor
felír a falra krétával hogy
’nem fontos’ látom mert szembe
jön velem az utcán a házfal igaz
velem párhuzamosan de én valamiért
oldalt sandítok és kiszúrom hogy
’nem fontos’ de szerintem igenis
lehet fontos és előveszek a
zsebemből zsírkrétát a
kijelentéssel szemközt a szabad
helyre a plakátok közé a hirdető
oszlopra ezért felírom hogy ’lehet
nem fontos’ és ezt komolyan gondolom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.