Röpdolgozat nyolcadikban biológiából
radiátor csövében az időátfolyás
függönyt félrehúzó levegőcsavar
fenyő tátog túl a hőszigetelésen
toboz motyog rajta, pikkelyes betyár
röpdolgozat alatt a focipálya áll
a végtelen kint, ami bent biológia
kehes szürke sárkány a kosárpalánk
előttem púpozza magát sok füzetcica
a kint a terembe száműzte színeit
(a formák maradhattak még egy ideig)
irattartóba lopakszik vézna január
betakarja roskadt mellkasát
sárga facsipeszként szorul össze szám
be nem engedném most levegőmanót
fuldokolva várom fürge februárt
lámpavilágég fenn nincsen nap se hold
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.