amikor még asszonyok és öregek
megalázhatták bennem a férfit
tanárok elcseszett kis fordulói
befolyásolták az életfordulóimat
és még védtelen voltam a pohos
predesztinálások ellen
ki mondta volna meg hogy lányok
vénusszőnyegén jutok a szekértáborig
míg lent
e tőzeg alatt
az ezredév fináléja zubog