dobozba szürkült képek (leülsz módosított)
leülsz
átnézett polc
fiók
kitámasztott szögletek
a felkarcolt tapétán
a folt
egy pókba zárt sóhajtás
lehet
úgy ülsz
a szemed visszahúz
egy tányéron
halotti maszk
szájszegletében rég lehunyt
arcátlanul szelíd
grimasz
zárt ajtón feltépett szél
üveg-
én kő
a hallgatás
átzuhan
testedben lapul
a múlt
a soha
soha más
érthetetlen képeken
síkokra szabdalt tér
szakad
közöttük réved kedvesem
a feltámasztott pillanat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.