Félreírt szeretõ
…mint szántókon a kivetett giliszták úgy feküdtünk mi is
égre fújtuk cigaretták hamukék füstjeleit
akár szavaink az éjben elszállnak valahová
felejtések túlpartjára megsemmisülések útján
lépésem félrecsúsz’
félrevisz az iránytű
félreírt szavak mellett
félrenéz a mindenség foka
akár az eltaposott giliszták hamvas esti csillagok alatt
majd részesülünk mi is a kihagyott évekből
ha fagy a vágy az elhagyott alakzat
félreírt napokból kivesző érkezések alatt
nem nézhetsz a szemembe
s nekem jó lesz nemgondolni rád
bár még itt vagy
formátlanul semmiképp sem pőrén
amilyen formátlan ez a vers is neked
mintha rádszabták volna
vándorra az utat
Bordeaux-ra a borát
Rómára a múltat
lásd
rajtad ez is különbül mutat…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.