cipeljük magunkkal látszatainkat
a pöttyös bögrében víz
az altató
mellé készítve
mert aludni kell
muszáj
hogy újraképződhessen bennünk
valamelyest
az élniakarás
lehalkított mozdulatokban
keressük egymást
s ahogy így összebújva
elviselt ruháinknak látszódunk
hazugság minden kételkedés