Mackónadrágos gyerek,
egy fiú meg egy lány.
Olyan kicsik, nincsenek még gondolataik
Csak tekintet, arc,
mozdulataik árulnak el majdani
Körök útvesztőiből
szemekben valami
Idegenségben is érinthető
királyok színe
Tölti meg a teret
Simulnak majdani korok
Fényezhetetlen messziségbe
kép ami él