Hinta
Szeretek hintázni a játszótéren.
Ma is odajött hozzám Jutka,
hogy legyek boltos.
A boltos mindenkivel beszélget.
Bejön Pisti a boltba és kér egy perecet.
Hogy vagy Pisti? Meggyógyult a kutyád?
Pisti elmeséli, hogy Bongót már
nem ölben viszik fel a másodikra.
Nézzük egymást. Örülünk.
Boltosnak lenni jó.
Hintázok! - mondtam Jutkának.
Hintázni is jó.
Nem kell játszanom Pistivel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: CINKEfészek Antológiája (Pécs, 2008.)
Kiadó: Pécs-Baranyai Origó-Ház Egyesület