fehér és fekete
bárány és farkas
iszapos víz és csontkemény jég
hajóra menekített lélegzet
és letépett gázálarc egy vulkánkürtőben
Szodomát sirató sótömb
és dolomitfehérségű mosoly
a vércsatakos horhosokban
és ahogy hozzám bújsz
érintéseimben folyton
menekülsz