Kelemen Évi
egy újabb nap
egy újabb nap,
egy újabb ébredés,
mindig ugyanazt teszem.
csetlek-botlok a fürdőszobában,
keresem arcom a tükörben,
miközben festem,
készülök a nagy műre,
azt hiszem,
egy aprócska szerelemre,
hisz sosem tudhatod.
folyosón a gimiben
vihogó suhancok,
kuncogó csitrik,
egymásba gabalyodva,
árnyékom észre sem veszik,
de örömeik fényesre koptatnak
mindennap.
hazafelé még
arcába nézek a napnak,
csak annyira,
hogy szemembe ne süssön,
de még melegítsen.
lelkiismeretemen majd
versekkel könnyítek,
aztán kiürítem a szemetet
rendszeresen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|