Vesszõfutás
( Szerelem két változatban )
1.,
Mikor hiányzol,-magamnak vagyok sok
Ha itt vagy velem,-kiüresedek
Vesszőfutás, sörényes hajnalfény ez
Szégyen, nem tudom, mért szerettelek
2.,
Ha sok vagyok magamnak,- nem hiányzol
Ha kiüresedek,-légy itt velem
Nem számít vesszőfutás, szégyenérzet
Hogy ma is szeretlek, -beismerem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.