Meglepetés
A meglepetés, az egy hirtelen...
S várjuk, hogy mindig jó legyen.
Hogy piros masni, s kék csomag...
De a szóhasználat helytelen
Tovább nem tágul az értelem
Csak a pozitív, hova elér...
Nekem meglepetés, nem csoda
Ha kézzel kötélről lecsúszva
A bőröm otthagyom...
Meglepetés ha a vacsora
Félbeszakad mert nem bírom
Ha hajcsomó a tartalom....
Meglep az is, ha taknyolok
A tükörjégen és búsulok
Mert kitört a combnyakam...
Meglepő mindkét eset
Ha sírok avagy nevetek,
De részhalmazokra hull...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.