Szertel..
elírok betűket,szóközöket, emiatt inkább hagyom..
..az egészet kitakarítom az üres lakásból
a félszavak porcicáit
kergetem engedetlen
zubog a víz a csapból
kicsit zavarosan fodrozódik
az elszívott csikkek függönye a gangon
míg belátok mögé hogy
már nem.